Academia de Frumusete

 

Screen Shot 2014-09-18 at 13.48.07Este un proiect care a inceput dintr-o dorinta de a face ceva diferit si interesant. Stand la masa cu unul dintre producatorii de la o televiziune, ne-am pus ideile cap la cap si asa s-a nascut Academia de Frumusete.

Din punctul meu de vedere, reality show-ul este o pista de lansare pentru tinerele talente. Este exact ceea ce noua ne-a lipsit in momentul in care am inceput aceasta meserie.

In momentul in care sti ca esti capabil sa ajuti si sa contribui la dezvoltarea oamenilor si vrei sa multumesti pentru ceea ce ai primit de la viata, incepi sa te implici in diverse campanii, la fel cum am facut-o si eu impreuna cu colegii mei.

Este un proiect atat de dezvoltare profesionala a tuturor celor implicati cat si a noatra, ca si traineri. Nu e tot una sa poti sa organizezi traininguri sau sa poti sa organizezi un reality show. Pe parcursul a celor 13 episoade am castigat o gramada de experienta si acum cu siguranta putem sa trecem la urmatorul nivel – sa ne implicam si in alte proiecte atat de televiziune cat si de contributie pentru altii.

Pe durata emisiunii am jucat rolul de profesor dur. Am luat aceasta decizie pentru a crea participantilor un context de invatare rapida si de constientizare a obiceiurilor care trebuie schimbate in cel mai scurt timp.

Am creat un parcurs frumos, solicitant dar foarte creativ pentru a pune participantii in cele mai bune situatii de invatare, astfel incat sa ramana cu maximul de informatie  pe durata acestei emisiuni.

Va invit sa urmariti emisiunea in fiecare Miercuri pe canalul nostru de Youtube: Academia de Frumusete

Screen Shot 2014-09-18 at 13.47.45

Screen Shot 2014-09-18 at 13.48.27

Screen Shot 2014-09-18 at 13.49.20

Comments

comments