Un Blond la Superlativ

by edy posted 6 March, 2015 category Produse profesionale, Tips & Tricks, Trends

Am mai spus in articolele mele despre cum vad eu blondul – un stil de viata, o atitudine si multa personalitate. Anul acesta este dominat de blond si bineinteles de blonde.

Odata cu schimbarea anotimpului rece spre cel cald simtim dorinta de schimbare in materie de culoare a parului, simtim nevoia de o culoare mai deschisa, mai calda, mai vibranta. Sunt cateva tehnici prin care putem sa ne indulcim culoarea mai usor decat o schimbare totala de culoare. O varianta rapida este balayage-ul. Si  daca va intrebati daca se mai poarta acest efect am sa va spun un simplu DA. Ce e drept, el concureaza de la egal la egal cu blondul pur in acest sezon si vom vedea cine castiga batalia pentru fiecare dintre voi.

majirel-high-lift-blond-vopsea-par

Pentru ca tot am spus ca e anul blondelor, am si vesti bune! L’Oreal Professionnel a lansat pe piata, pentru a veni in sprijinul nostru, o gama noua de colorare: Majirel High Lift. Are o putere de deschidere de 4,5 tonuri si o neutralizare a fondului de decolorare foarte buna. Contine polimeli de hidratare si stralucire Ionene G si Incell, care ne ajuta sa creem un blond minunat, de invidiat.

Impreuna cu colegii mei din echipa de la coafor, am participat la un training pentru a afla toate secretele acestui produs astfel incat sa va punem la dispozitie cele mai bune tehnici.

blond-loreal-professionne-majirel1 blond-loreal-professionne-majirel2

Blondul este special si trebuie tratat pe masura, fie ca vorbim despre un blond creat prin decolorare sau de unul direct din vopsea. Blondului ii place sa fie rasfatat si sa aiba parte de cele mai bune produse. Avem gama Shine Blonde care ne ajuta sa intretinem parul cu reflexe de irize si in acelasi timp ofera hidratare si stralucire.

Screen Shot 2015-03-06 at 3.49.27 PM

Noi te asteptam cu drag in salon sa iti oferim consiliere si sa vedem cine castiga lupta dintre “Blondul la Superlativ” si “Balayage”!


Comments

comments

Lasa un comentariu