Blond Studio

by edy posted 14 May, 2015 category Produse profesionale, Trends

Intr-unul dintre cele mai recente articole de pe blog am discutat despre cum sa fii mireasa care te-ai visat in ziua cea mai frumoasa din viata unui cuplu.

Azi am sa impartasesc cu voi o noua parte din directiile in coafura ale acestui sezon si in urmatorul articol am sa va dezvalui un nou trend.

Pana acum, in acest an, am vorbit despre tendinte din prisma blondelor. Pentru a sustine si mai mult aceasta provocare a blondului, cel putin pentru acest sezon, L’Oreal Professionnel lanseaza Gama Blond Studio.

gama-blond-studio-loreal-professionnel

Este o gama specifica pentru deschiderea parului, fie ca vorbim despre schimbari de culoare, blondul perfect sau minunatele tehnici de balayage –ombre, sombre, contouring.

Cel mai nou produs este uleiul de decolorare fara amoniac, adresat acelora dintre voi care aveti parul natural si doriti o deschidere usoara de 1-2 tonuri pentru un efect “sunkissed” ca si mangaiata de soare. Si spun asta pentru ca incet vine vara si ne dorim sa ne deschidem culoarea parului. Este produsul care te ajuta sa creezi un efect foarte natural fara diferente dramatice de culoare. Pe scurt, astept cu nerabdare sa va vedem in salon profitand de rezultatele acestui produs.

Mai mult de atat, cu uleil decolorant se poate efectua asa numitul “samponat american” adica o deschidere lejera a parului 1-2 tonuri, cat sa para mai luminos si mai plin de viata.

vopsit-blond-coafor-cluj vopsit-blond-ombre-coafor-cluj blond-studio-loreal-professionnel

Si daca tot am vorbit atata despre blond, sfatul meu este sa folositi produsele specifice din gama Shine Blonde care ofera o intretinere superba a oricarui blond.

Dupa cum ati observat, eu deja sunt fanul numaru 1 al acestui produs! Avem la dispozitie diverse produse din gama Blond Studio si te asteptam in salon sa decidem impreuna care dintre ele este cel mai potrivit pentru tine.

ombre-loreal-professionnel-cluj ombre-cluj-napoca-loreal blond-coafor-cluj

Pana atunci eu te las cu drag cu gandul la trendurile IT Looks ale sezonului cald. Ne auzim in curand!


Comments

comments

Lasa un comentariu