Ce face diferenta?

by edy posted 5 February, 2015 category Evenimente

inteligenta-emotionalaDe-a lungul timpului ne este insuflat ca trebuie sa invatam ca sa putem ajunge “cineva” in viata! Si asa incepem sa intram in competitie cu prietenii, sa ne batem pentru a fi in frunte, sa renuntam la tot si la toti cei pe care ii avem in jur pentru a reusi sa ajungem “cineva”.  Si de multe ori cand am ajuns “cineva” suntem singuri, fara prieteni, fara familie, fara o perspectiva sociala. Mai mult de atat, uneori ne dam seama ca nici macar nu am facut ceea ce ne place si am vrea sa schimbam ceva, dar nu mai avem curajul sa schimbam si nici nu avem incredere ca putem sa o facem. Un scenariu pesimist din viata unui om, care e de preferat sa nu se intample.

De-a lungul timpului am primit multe lectii de la viata si am constientizat ca inteligenta pe care o dezvoltam in scoala si in facultate nu e suficient sa ne ajute sa avem o viata implinita. O componenta importanta in viata noastra este inteligenta emotionala, care ne ajuta sa echilibram partea rationala cu cea emotionala.

Ce spun expertii despre inteligenta emotionala:

“Este foarte important sa intelegem ca inteligenta emotionala nu este opusul inteligentei, nu este triumful inimii asupra mintii,  ci este intersectia unica dintre cele doua.”
 David Caruso, “Emotional What?”

“Inteligenţa emoţională este capacitatea de a simţi, de a înţelege şi de a aplica efectiv puterea şi acuitatea emoţiilor ca o sursă de energie umană, informaţie, conectare şi influenţă.” – Robert K. Cooper, Ph D

Este imbucurator sa vad ca si la noi in ultima vreme lumea este tot mai preocupata de dezvoltarea sanatoasa a relatiilor pe termen lung. Este preocupata de a isi intelege propriile trairi si stari si doreste sa le poata gestiona.

Eu va recomand cu mare drag sa cunoasteti un om care are multe de daruit in momentul in care vine vorba despre inteligenta emotionala. Zoltan este un om deosebit, pasionat si dedicat dar mai bine va las pe voi sa il cunoasteti in cadrul conferintei gratuite pe care o va sutine.

Mai multe detalii gasiti aici:

https://refleqt.leadpages.net/eqevent/

https://www.facebook.com/events/436839153138698/

Eu va doresc o saptamana cat mai frumoasa si ne vedem cu un articol depre trenduri – Cum si ce, cand vine vorba despre trenduri. 🙂

PS: nu uita sa te abonezi la newseletter: [mc4wp_form]


Comments

comments

Lasa un comentariu