Cum stai cu banii?

by edy posted 28 October, 2015 category Cursuri

Azi am de gand sa impartasesc cu voi un subiect tabu din punct de vedere al multor oameni – banii. Am avut ocazia sa particip recent la mai multe sesiuni legate de viziunea asupra banilor, prosperitate si buna stare. Sunt intr-un moment in care ma intereseaza acest subiect si imi doresc sa invat de la cei mai buni.

Am vazut ca cei mai buni oameni de la care poti sa inveti prosperitate sunt oamenii care sunt deja prosperi si mai mult de atat, impliniti. Asa ca am inceput sa imi caut “mentori” in aceasta directie. Am gasit oameni minunati si am reusit sa ma identific in povestile lor si cu situatiile prin care au trecut, ceea ce a fost suficient de relevant pentru mine astfel incat sa pot sa aflu informatiile de care am nevoie.

Va spuneam ca am fost la mai multe traininguri iar cel de care iti vorbesc este Money Master Class conceput de Andy Szekely impreuna cu 5 oameni exceptionali de la care poti sa primesti informatii de pret.

Am sa va spun si cum am ajuns sa merg la acest training la care, cred eu, nu am ajuns intamplator. Intr-o zi, Ebony, fetita mea cea mare, era cu mine in birou si in timp ce se juca la biblioteca s-a agatat de o carte pe care a si tras-o de pe rafpt. Interesant a fost ca titlul acelei carti a fost relevant pentru mine si a picat la momentul potrivit. Cartea se numea “Ce te-a adus pana aici nu te va duce mai departe”. Se spune ca “universul are umor dar nu stie de gluma” si exact in acel moment eu citeam acest articol: http://citycamp.ro/mm/?cod=Andy150. E clar, m-am si inscris la training.

Am simtit nevoia sa impartasesc aceasta experienta cu voi pentru ca in ultima vreme acest subiect a devenit tot mai pregnant. Daca vrei sa aflii mai multe te invit cu drag sa vezi ce parere au avut oamenii cu care am participat la acest training. Eu am primit cel mai puternic feedback de la mama mea care, dupa aceasta experienta, mi-a spus ca nu exista nu se poate, exista doar nu vreau.

Iti doresc o zi de toamna cat mai placuta iar in articolul urmator am sa impartasesc cu voi noul trend in materie de colorare – tehnica Contouring.


Comments

comments

Lasa un comentariu