De ce meseria de coafor?

by edy posted 12 October, 2015 category Cursuri

O data cu inceperea unui  nou curs de calificare coafor  m-am gandit sa pun cap la cap cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit de la oamenii interesati de a profesa in acest domeniu. Asta te va ajuta sa sti cat mai multe detalii despre frumoasa noastra meserie iar daca vrei sa afli si mai multe iti stam la dispozitie.

De ce meseria de coafor?

Este o intrebare pe care o primesc des in ultima vreme, mai ales ca s-a lansat un trend in a fii stilist. Din punctul meu de vedere este o meserie frumoasa care combina partea artistica cu latura umana.  Aici ma refer la partea de socializare. Sunt la mare cautare stilistii care stiu sa imbine tehnica impreuna cu o poveste frumoasa si cu pasiune pentru oameni nu doar pentru par.

 De ce sa incepi un curs de coafor?

Daca esti pasionat atat de oameni cat si de frumusete si par acesta ar fi unul dintre cele mai bune motive sa incepi aceasta meserie. Doar daca intrunesti aceste calitati poti sa faci lucruri cu adevarat minutate in aceasta meserie. Si bineinteles poti sa iti asiguri o viata frumoasa si decenta.

De ce sa incepi cu noi?

Daca tot vorbeam de pasiune va spun cu mare drag ca am reusit sa formam o echipa indragostita de coafura, o echipa dornica de a impartasi informatia culeasa de-a lungul timpului cu alti oameni frumosi si pasionati.

Cat dureaza acest curs?

Cursul nostru dureaza 6 luni in care noi vom impartasi cu tine cat mai multa informatie pe care sa poti sa o asimilezi si sa mergi cu ea in salon astfel incat sa o poti aplica. Iti spunem de la inceput ca e multa informatie dar ai suficient timp sa te perfectionezi.

Cat ma costa cursul ?

Cursul costa 1400 euro si are inclus kitul de inceput. Taxa se poate achita in rate sau integral la inscriere. Daca alegi a doua optiune, vei beneficia de o reducere de 200 euro, adica vei plati 1200 euro in loc de 1400 euro la achitarea taxei integrale la inscriere.

Cine se va ocupa de mine?

Recent ne-am unit echipa sub numele de ED Education Team si ne-am impartit rolurile in formarea viitorilor stilisti astfel incat fiecare sa ofere ce are mai bun de la el.

Echipa este formata din Nadia Chioreanu, Radu Grindean, Adrian Borza, George Campean, Magda Apopii, Alexandra Horvath, Codruta Dabican iar eu voi monitoriza intreaga activitate a echipei mele si a ta.

Ce vei sti dupa acest curs?

Vei avea bazele acestei meserii in materie de coafat, tuns, colorat, coafat de ocazie si comunicare cu clientul astfel incat sa poti sa incepi sa te perfectionezi. In acest stadiu noi iti recomandam sa incepi munca intr-un salon unde sa ai un mentor pentru a te putea ghida in permanenta pentru o dezvoltare optima.

Ce pot sa fac dupa acest curs?

Poti sa incepi sa lucrezi in salon, poti sa te angajezi ca si asistent si bineinteles poti sa continui prin a te specializa in aceasta meserie.

Care este programul cursului?

Cursul se desfasoara 4 zile pe saptamana, de luni pana joi inclusiv, iar in functie de modul, cursul dureaza intre 2 si 4-5 ore pe zi. Cursul include partea de teorie, practica si observatie in salon. Programul cursului este de dupa amiaza.

 Se asigura loc de munca dupa terminarea cursului?

Daca esti om de caracter, muncitor si pasionat dupa acest curs poti sa gasesti un salon dragut in care sa incepi sa pofesezi meseria, iar daca esti dintre cei mai buni si esti dedicat jobului poti sa faci parte din echipa noastra pentru ca in permanenta suntem in cautare de noi membri.

 

Am pus mare parte din intrebarile pe care le-am primit de-a lungul timpului si sper ca te-au ajutat si pe tine sa clarifici anumite aspecte legate de acest curs. Pentru absolut orice alta intrebare asteptam un mail sau telefon pentru a te putea ajuta cu eventualele nelamuriri.

In data de 20 octombrie 2015 incepem un nou curs. Noi te asteptam cu drag sa te alaturi echipei noastre de training sa incepem sa impartasim tainele acestei minunate meserii. Mai multe detalii aici: www.cursuricoaforcluj.ro/curs-coafor-6-luni

Pentru inscrieri la curs coafor  ne poti contacta telefonic sau pe mail:

 0741 344 850 / office@boudoirprive.ro 


Comments

comments

Lasa un comentariu