Education – Celebrity Looks – Total Look

by edy posted 9 September, 2014 category Coafuri, Evenimente

Stiti ca unul din motivele din care lipsesc din salon sunt trainingurile pe care le sustin pentru L’Oreal Professionnel si pentru dezvoltarea coaforilor. Printre multe traininguri de tunsoare si traininguri personalizate, impreuna cu directoarea de creatie, Mariana Vama, ne-am gandit cat de bine ar fi sa facem un seminar de total look, sa stim cum sa pregatim o femeie din cap pana la picioare.

Si pentru ca Celebrity Look este colectia care inspira consumatoarele L’Oreal Professionnel ne-am gandit ca ar fi numai bine sa ne legam de aceasta parghie si sa vedem cata munca este in spatele unei poze sau a unei aparitii pe covorul rosu.

Practic, impreuna cu colegul meu, Sorin Stratulat (Beauty District Bucuresti), cu ajutorul bunului nostru prieten Catalin Enache (fashion stylist) si cu Daisy Chioreanu (make-up artist) ne-am pus fiecare pasiunea la munca in a crea un total look.

Am plecat de la un diagnostic personal si al evenimentului la care urmeaza clienta sa participe. Si practic am transformat-o in diva de covorul rosu. Munca in echipa pentru crearea unui look este unul dintre cele mai bune sfaturi. Crearea unui look unitar este cheia succesului pentru o petrecere sau un cocktail sau de ce nu, un eveniment special. Am impartasit cunostintele noastre cu coaforii din tara pentru a putea consilia o clienta atat din punct de vedere al machiajului, al tinutei, al accesoriilor si bineinteles al parului.

Noi ca si profesionisti in slujba frumosului si a femeii suntem acolo pentru a transforma orice clienta intr-o diva, sa ii redam o stare de frumusete si naturalete, sa ii definim trasaturile si sa ii conturam personalitatea, sa scoatem la suprafata tot ce e mai bun in fiecare persona in parte!

Pana una alta va invit sa vizionati pozele de la evenimentul descris mai sus. Sa aveti o saptamana placuta!

Mai multe fotografii aici: Celeb Looks Masterclass Cluj 2014


Comments

comments

Lasa un comentariu