Cunoaste-l pe F.O.C.U.S.

by edy posted 19 January, 2016 category Cursuri, Evenimente

La multi ani si bine te gasesc in noul an!

Am tot auzit diverse teorii conform carora este bine si sanatos ca la inceput de an sa iti stabilesti obiectivele pe anul care urmeaza. Dar de multe ori nu ducem procesul la capat, fie ca l-am inceput de prea multe ori, fie ca nu am stiut cum putem sa ne gestionam resursele si ce am putea obtine cu adevarat. Poate cel mai mare beneficiu pe care l-am primit in toti acesti ani de dezvoltare personala a fost constientizarea faptului ca doar eu sunt responsabil sa devin ce sunt capabil, cum spune Andy. 🙂

Zilele trecute vorbeam cu un prieten si dezbateam o vorba careia i-am acordat atentie “oamenii au tendinta sa supraestimeze ce pot face pe termen scurt si sa subestimeze ce pot face pe termen lung”. Acesta a fost motivul pentru care am simtit ca am nevoie de o resursa care sa ma ajute sa imi pun cap la cap resursele sa le gestionez astfel incat sa pot pune cu maximum de claritate obiectivele mele pe termen lung pe o foaie.

In momentul in care iti doresti ceva cu adevarat, daca ai si rabdarea necesara, se intampla lucruri frumoase. In momentul in care Andy mi-a propus sa intru intr-un program care “rezolva” toate aceste probleme am spus DA fara sa stau prea mult pe ganduri: FOCUS Elite. 
De ce? Pentru ca stiu ce rezultate are un astfel de training.

Combinat cu practica, FOCUS Elite devine un instrument si mai puternic prin care, timp de 6 saptamani, constientizezi si inveti cum sa iti folosesti la maxim potentialul si resursele, pe care le ai deja, pentru a obtine:

  • Claritate asupra locului in care te afli acum si asupra directiei pe care vrei sa o urmezi
  • Informatii actionabile pentru a ajunge acolo unde iti doresti
  • Rezultate concrete, masurabile in timp, bani si energie.
  • O metoda eficienta prin care sa iti stabilesti si sa iti atingi obiectivele pe termen mediu si lung
  • Productivitate (inveti cum sa te organizezi eficient si cum sa iti cultivi auto-disciplina)
  • Relatii mai bune cu oamenii din jurul tau
  • Echilibru personal, incredere si stima de sine.

Daca ar fi sa rezum intr-o singura fraza acest program, as spune ca e despre tine si despre cum sa preiei controlul asupra vietii tale. Despre cum sa ai FOCUS pe viata ta, cum zice Andy in video-ul de prezentare a FOCUS Elite (il gasesti AICI)

Iti mai ofer inca 3 avantaje pentru a testa acest program:

1. Vine el la tine. 🙂

Programul se desfasoara in 15 orase din tara: Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Piatra-Neamt, Pitesti, Sibiu, Suceava si Timisoara. Trebuie doar sa iti alegi unde vrei sa mergi.

2. Este ”prietenos” cu timpul tau. 

Saptamanal, primesti 2 video-lectii prin email pe care le urmaresti cand ai timp. Apoi, o data pe saptamana (lunea seara), timp de 3,5 ore, practici impreuna cu facilitatorul si colegii din grupa pe care ti-ai ales-o, ceea ce ai invatat in acele video-lectii. In total, vor fi 6 intalniri saptamanale de cate 3-4 ore fiecare.

3. Ai un pret special pentru tine!

Pentru ca suntem prieteni, iti ofer un discount special din partea mea.

Astfel, pentru intregul program de 6 saptamani de video-training + practica asistata platesti doar 940 de lei.

Daca vrei sa faci aceasta investitie pentru mai multi oameni din echipa ta, atunci contacteaz-o pe Olivia, Project Managerul acestui program, si spune-i ca ai aceasta recomandare de la mine si ca doresti o oferta de grup personalizata (0737 44 77 44 sau olivia@astraining.ro).

Aceasta ar putea fi cea mai buna investitie pe care o faci in 2016 pentru echipa si pentru compania ta.

Te astept!

P.S: Inca ceva: ia o decizie cat mai curand pentru ca incepem pe 25 ianuarie, iar urmatoarea sansa va fi abia peste…un an. Inscrie-te cu codul Edy100 si mai beneficiezi de extra discount in valoare de 100 ron. Ai intregul program la doar 840 ron.
P.S.2: Crezi ca ti-as spune toate acestea daca nu as avea 100% incredere in program?

focus-elite

Iti doresc o saptamana cat mai frumoasa si un an plin de F.O.C.U.S.


Comments

comments

Lasa un comentariu