Inspiration Day, Styling Day

by edy posted 24 March, 2015 category Evenimente

jeremy-blancZilele acestea sunt in Bucuresti la Academia L’Oreal Professionnel unde va fi si intreaga mea echipa de la departamentul hairstyling. Vom petrece doua zile impreuna cu prietenul nostru Ambasador L’Oreal Professionnel si membru in echipa Haute Coiffure Francais, Jeremy Blanc, un mare nume in lumea coaforilor internationali. Vor fi doua zile pline de inspiratie. Vom impartasi informatii despre ce se poarta in noul sezon astfel incat sa putem sa va aducem ultimele noutati de la Paris direct in salon.

Pe langa aceste doua zile minunate avem ocazia sa il avem si in Cluj pe Jeremy pentru un eveniment dedicat coaforilor, tot ca si sursa de inspiratie. Daca Clujul va fi “capitala culturala” avem ocazia sa fie alaturi de noi si sa profitam la maxim. Orice coafor care simte nevoia de un suflu proaspat, de o viziune inovativa in coafura, merita sa petreaca 3 ore alaturi de Jeremy si o parte din echipa L’Oreal Professionnel Romania.

Jeremy este un expert cand vine vorba despre modelarea parului, este plin de creativitate si a strans o experienta vasta in cariera sa fiind asistent pentru Laetitia Genau, Ambasador International L’Oreal Professionnel. Inca de la prima noastra intalnire a adus un plus de valoare prin rafinamentul sau. Oamenii pasionati de frumusete se fac remarcati!

Eu va invit cu drag Vineri, 27 Martie, la City Plaza sa va luati inspiratia dintr-o serata de exceptie marca L’Oreal Professionnel, un eveniment organizat de Mariana Vama, Director Artistic si de Educatie pentru L’Oreal Professionnel Romania.

Pentru detalii si inscrieri puteti sa o contactati pe Oana Stanciu, reprezentant L’Oreal Professionnel: 0741 153 098

celeb-looks-masterclass2015

Va doresc o saptamana placuta in continuare si ne revedem cu un articol dedicat mireselor!


Comments

comments

Lasa un comentariu