Meseria de coafor – De ce sa o alegi?

by edy posted 3 February, 2016 category Coafuri

 

meseria-de-coafor-ed-education-team

O data cu inceperea unui  nou curs de calificare coafor, am pus cap la cap cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit de la oamenii interesati sa profeseze in acest domeniu. Asta te va ajuta sa afli cat mai multe detalii despre meserie.

De ce sa alegi meseria de coafor?

Din punctul meu de vedere, aceasta meserie este frumoasa care combina partea artistica cu latura umana.  Ma refer la partea de socializare. Sunt la mare cautare stilistii care stiu sa imbine tehnica impreuna cu o poveste frumoasa si cu pasiune pentru oameni, nu doar pentru par.

 De ce sa incepi un curs de coafor?

Daca esti pasionat atat de oameni cat si de frumusete, atunci acesta ar fi unul dintre cele mai bune motive sa incepi aceasta meserie. Doar daca intrunesti aceste calitati poti sa faci lucruri cu adevarat minutate. Si, bineinteles, poti sa iti asiguri o viata frumoasa si decenta.

meseria-de-coafor

De ce sa incepi cu noi?

Daca tot vorbeam de pasiune, va spun cu mare drag ca am reusit sa formam o echipa indragostita de coafura, o echipa dornica de a impartasi informatia culeasa de-a lungul timpului cu alti oameni frumosi si pasionati.

Cat dureaza acest curs?

Cursul nostru dureaza 6 luni in care noi vom impartasi cu tine cat mai multa informatie pe care sa poti sa o asimilezi si sa mergi cu ea in salon astfel incat sa o poti aplica. Iti spunem de la inceput ca e multa informatie dar ai suficient timp sa te perfectionezi!

Cat ma costa cursul ?

Cursul costa 1700 euro si are inclus kitul de inceput. Taxa se poate achita in rate sau integral la inscriere. Daca alegi a doua optiune, vei beneficia de o reducere de 200 euro, adica vei plati 1500 euro in loc de 1700 euro la achitarea taxei integrale la inscriere.

Cine se va ocupa de mine?

Recent ne-am unit echipa sub numele de ED Education Team si ne-am impartit rolurile in formarea viitorilor stilisti astfel incat fiecare sa ofere ce are mai bun de la el.

Echipa este formata din Nadia Chioreanu, Radu Grindean, Adrian Borza, George Campean, Magda Apopii, Codruta Dabican iar eu voi monitoriza intreaga activitate a echipei mele si a ta.

Ce vei sti dupa acest curs?

Vei avea bazele acestei meserii in materie de coafat, tuns, colorat, coafat de ocazie si comunicare cu clientul astfel incat sa poti sa incepi sa te perfectionezi. In acest stadiu noi iti recomandam sa incepi munca intr-un salon unde sa ai un mentor pentru a te putea ghida in permanenta pentru o dezvoltare optima.

Ce pot sa fac dupa acest curs?

Poti sa incepi sa lucrezi in salon, poti sa te angajezi ca si asistent si bineinteles poti sa continui prin a te specializa in aceasta meserie.

Care este programul cursului?

Cursul se desfasoara 4 zile pe saptamana, de luni pana joi inclusiv, iar in functie de modul, cursul dureaza intre 2 si 4-5 ore pe zi. Cursul include partea de teorie, practica si observatie in salon. Programul cursului este de dupa amiaza.

 Se asigura loc de munca dupa terminarea cursului?

Daca esti om de caracter, muncitor si pasionat dupa acest curs poti sa gasesti un salon dragut in care sa incepi sa pofesezi meseria de coafor, iar daca esti dintre cei mai buni si esti dedicat jobului poti sa faci parte din echipa noastra pentru ca in permanenta suntem in cautare de noi membri.

Sper ca te-am ajutat sa iti clarifici anumite aspecte legate de acest curs. Pentru orice alta intrebare asteptam un mail sau telefon pentru a te putea ajuta cu eventualele nelamuriri.

In data de 15 Februarie incepem un nou curs si mai avem doar 2 locuri disponibile! Noi te asteptam cu drag sa te alaturi echipei noastre de training sa incepem sa impartasim tainele acestei minunate meserii. Iar daca nu poti sa participi din luna Februarie la curs, te poti inscrie pentru urmatorul curs care va incepe in 16 Mai 2016.

Mai multe detalii aici: www.cursuricoaforcluj.ro/curs-coafor-6-luni

Pentru inscrieri la curs coafor ne poti contacta telefonic sau pe mail:

 0722 344 021 / ema@cursuricoaforcluj.ro


Comments

comments

Lasa un comentariu