O Noua Tendinta in Materie de Colorare – Bronde

by edy posted 19 May, 2015 category Produse profesionale, Tips & Tricks, Trends

O noua tendinta in materie de colorare este bronde, o combinatie intre un brown (maro), fie ca este o culoare calda fie ca este una mai rece, cu un blond. O buna descriere pentru bronde este naturaletea – armonie in culoare – si spun asta pentru ca diferenta dintre cele doua culori este intre 2-3 tonuri. Bineinteles ca poti opta si pentru o diferenta mai mare dar in acel moment senzatia culorii de bronde se pierde in favoarea contrastului.  Spun senzatia de bronde pentru ca este o imbinare intre cele doua culori care te duce cu gandul la o culoare cameleonica care se schimba in functie de lumina in care este expus parul. Avansand de la sezonul trecut, culoarea se plaseaza in functie de fizionomie (fie ca este rotunda, patrata, triunghiulara sau ovala) si zona de deschidere a suvitei urca mai sus, mai apoape de radacina. In principiu, toate aceste tehnici de colorare sunt menite sa ofere parului efect de mai mult volum datorita jocului de culori.

bronde-culoare-cluj-boudoir bronde-vospit-boudoir-cluj 

Pentru a sustine si mai mult aceasta provocare a blondului, cel putin pentru acest sezon, L’Oreal Professionnel a lansat Gama Blond Studio, gama despre care v-am vorbit intr-un articol recent.

PS: apasa pe butonul CC ca sa iti apara subtitrarea in romana. 😉

Balayage

Este o tehnica de suvite in aer liber, care permite o deschidere naturala. Acesta tehnica este specifica brazilienilor de la care a fost importata si in Europa si bineinteles si la Hollywood.

Ombre

Sunt multe discutii pe aceasta tema, un ombre ca la carte ar trebui sa fie un degrade de culoare de la radacina spre lungime iar parul sa fie din ce in ce mai deschis gradual. Inca aceasta tehnica va mai face ravagii chiar daca este prezenta de cativa ani.

dvd-educational-eduard-dabican-coafor dvd-educational-eduard-dabican-tuns

Sombre

Trecerea de la ombre la sombre presupune inserarea suvitelor mai inchise in par pentru a face trecerea dintre degrade la suvite cat mai dinamica si grafica in acelasi timp. Este un efect de culoare care volumizeaza si face parul sa para mai bogat.

Conturing

La fel ca si in machiaj, incepem sa folosim tehnica contouring si la colorarea parului, pentru a ne ajuta sa sculptam fizionomia cu ajutorul culorii. Practic, pe langa tunsoare mai avem un tool pentru a duce fizionomia la maxim astfel incat sa punem in valoare toate trasaturile.

Fie ca optezi pentru unul sau altul dintre look-uri, noi te asteptam cu mare drag in salon cu sfaturi si informatii in sprijinul tau.


Comments

comments

Lasa un comentariu