Persuasion Elite – Last Call

by edy posted 24 March, 2016 category Coafuri

 

Andy-Szekely-persuasion-ellite

 

Profita acum de ultima ocazie de a te inscrie intr-un program de educatie avansata care poate sa iti schimbe modul de a vedea lucrurile si de a actiona in continuare.

Descoperă acel 1% din tine care iti poate aduce 100% succes in comunicare.

Comunicarea este un instrument. Afla singur cum poti transforma un simplu dialog intr-un parteneriat de succes. Invata singur cum! Ce trebuie sa faci? Nimic complicat. Parcurgi lectiile video, fie ca esti la birou, fie ca esti in vacanta, doar o conexiune internet sa ai. Dupa fiecare saptamana te vei intalni cu unul dintre cei 12 facilitatori care iti vor oferi feedback asistat, in fiecare saptamana. Programul este planificat pe o perioada de 6 saptamani, in sesiuni de tip workshop, cu o durata de pana la 3 ore, in cadrul unui eveniment special. Facilitatorii sunt pregatiti si formati de Andy Szekely, personal.

Programul PERSUASION ELITE contine sfaturile si practicile pe care Andy Szekely le-a adunat in peste 15 ani de experienta.

Petru ca sunt pasionat de oameni si de dezvoltare in permanenta, acesta este noul proiect in care sunt implicat impreuna cu echipa lui Andy Szekely. Daca vrei sa aflii mai multe informatii care pot sa iti fie utile atat in viata de zi cu zi cat si in viata de business intra pe www.persuasionelite.com si afla cum poti sa schimbi acel 1% care pote sa faca diferenta in viata ta.

Iti recomand cu cea mai mare incredere acest program, mai ales ca o parte din membrii echipei mele l-au parcurs. Rezultatele cu care se mandresc dupa aceasta experienta sunt dintre cele mai bune.


Comments

comments

Lasa un comentariu