Pro Fiber -Tehnologia care ne va schimba structura parului

by edy posted 14 September, 2015 category Produse profesionale

In fiecare zi vorbesc atat cu colegii cat si cu clientii mei despre produse, despre produsele profesionale bineinteles. Asta pentru ca de multe ori fac comparatia intre produsele de mass market, homme made si produsele profesionale. Am mai scris cateva articole pe aceasta tema pe care le puteti citi, azi nu am sa intru in detalii si comparatii.

Azi voi vorbi despre Pro Fiber care nu este doar un produs profesional. Este de-a dreptul revolutionar prin tehnologia pe care ne-o pune la dispozitie, Aptyl 100. Pentru prima data cand pe piata este lansat un produs de ingrijire care se reactiveaza la fiecare utilizare. L’Oreal Professionnel a adus aceasta noua tehnologie – Pro Fiber – care ofera solutia tuturor femeilor care au probleme cu parul uscat, deteriorat, lipsit de luciu, tern sau casant.

Dupa cum v-am spus, este pentru prima data cand s-a creat un produs care la fiecare samponat reactiveaza tratamentul. Daca pana acum la orice tratament clasic pierdeam efectul dupa samponare, pentru ca prin curatarea parului scoateam afara si tratamentul, acum prin samponare reactivam tratamentul facut in salon si mai mult de atat, putem sa il intretinem acasa.

Tratament Pro Fiber se initiaza in salon si se alege gama specifica nevoilor parului. Dupa care, cu ajutorul kit-ului pentru acasa, mentii intens tratamentul, reactivandu-l pentru o perioada de 6 saptamani. Dupa care, in salon se reinitiaza procesul si se intretine acasa pentru inca 6 saptamani.

Va asteptam in salon sa descoperiti ultima tehnologie de la L’Oreal Professionnel.

Preturi:

Tratament in salon: 115 lei (tratament, spalat, coafat styling) sau aditional la alte pachete (de ex: tratament aditional la pachetul tuns): 78 lei

Nu uita sa te programezi: 0722 390 1070736 621 009 / Boudoir Studio Prive – Calea Turzii nr. 85, Cluj-Napoca

 

PRO-FIBER_Technical-service-1

 


Comments

comments

Lasa un comentariu