Romantic Glow – colectia primavara-vara 2013

by edy posted 14 March, 2013 category Portofoliu Coafuri

Dacă tot a venit primăvara, vă propunem o mică schimbare de look. Şi ştiti bine că o minimă intervenţie la noi în salon este o mare schimbare în modul în care arătaţi. Putem opta pentru un refresh de culoare sau cu ajutorul unor tehnici foarte ingenioase de colorare, să adăugăm puţină luminozitate în păr, să îi oferim mai multă viaţa şi să ne pregătim pentru venirea verii.

Ca în fiecare sezon, echipa noastră pregăteşte pentru voi noile tendinţe în materie de culoare şi tunsoare, pentru a vă oferi o sursă nouă de inspiraţie. Pentru acest sezon de primăvară-vară 2013, am ales din trendurile mondiale o direcţie care, considerăm noi că vi se potriveşte. Această tendinţă este foarte veselă, plină de viaţă şi de culoare, are la bază natura florală.
Am făcut şi noi un reserch prin lumea modei, am fost la prezentări de modă şi tendinţe, am răsfoit reviste internaţionale, am studiat propunerile marilor case de modă şi împreună cu o întreagă echipă am ajuns la rezultatul care îl veţi vedea mai jos.
Ca să ducem acest shooting la cel mai înalt standard am colaborat cu Laura Balc –fotograf, partea vestimentară ne-a fost asigurată de MAC –Denisa Carstea- designer şi casa de moda Deilani. Bineînţeles, câteva modele superbe şi întreaga echipă Boudoir Studio Prive: Goia Mihaela, Romina Sabou, Hamza Silvia – au fost pe partea de hairstyling iar Carmen Burci pe partea de make-up. Toate produsele de hairstyling folosite pentru shooting sunt produsele profesionale L’Oreal Professionnel. Eu sunt foarte încântat de această colecţie, Romantic Glow şi sper că şi voi! Click pe fotografii să le vedeţi mai mari. Enjoy! 🙂

 


Comments

comments

Lasa un comentariu