Sistemul care iti repara parul de la Kerastase

by edy posted 23 July, 2015 category Produse profesionale, Tips & Tricks, Trends

Este important sa vorbim despre moda, despre trenduri dar degeaba stim toate aceste informatii daca nu avem un par sanatos cu care sa putem sa ne “jucam” in permanenta si sa facem mari sau mici schimbari de look. 

In fiecare zi, in salon si in calatoriile mele, intalnesc o multime de femei si majoritatea se plang de un lucru comun: “parul meu este uscat si deteriorat”. Din diverse motive care depind mai mult sau mai putin de noi, cum ar fi modul in care ne ingrijim parul, tratamentele chimice pe care le aplicam parului sau pur si simplu mediul si stresul duc parul intr-un stadiu de degradare.

Therapist_banner

Stiti ca intotdeauna va spun toate noutatile si va aduc in atentie toate lansarile noi. Asta pentru ca brandul cu care lucrez investeste mult in cercetare si inovatie. Cei de la L’Oreal Professionnel si Kerastase au o echipa speciala care doar asta fac in fiecare zi – creeaza noi produse pentru a veni in sprijinul nostru si al problemelor pe care le intampina clientele noastre.

Chronologiste-Header

Nu v-am spus mai devreme despre aceste produse pentru ca am vrut sa le testez suficient de mult incat sa primesc un feedback din partea celor care au avut parte de aceste ritualuri de infrumusetare deosebite. 

Azi am sa va vorbesc despre doua din lansarile Kerastase si anume: Chronologiste si Therapiste. Asta pentru ca suntem intr-un sezon in care parul chiar are nevoie de atentie. Datorita soarelui si al tuturor factorilor externi, el este expus la o deshidratare mai puternica. 

“Chronologiste este un ritual care combina un masaj magnific cu un par exceptional si o transformare a scalpului pentru un rezultat de infrumusetare globala si senzatie de stare de bine, un tratament cu perle de caviar mimetizate.”

Clientele care au beneficiat pana acum de acest ritual s-au simtit rasfatate si au simtit diferente de hidratare, disciplina si stralucire la par.

Este un ritual pentru un par lipsit de vitalitate si de stralucire si usor deshidratat. Ritualul curata scalpul si activeaza toate functiile lui astfel incat sa asigure o crestere cat mai frumoasa.

“Therapiste este un ritual care combina o tehnologie unica pentru a da o noua viata parului tau.” Acest tratament are la baza planta reinvierii. 

Eu personal m-am indragostit de rezultatele instantanee pe care le ofera acest ritual. Este un ritual puternic reconstructor si hidratant pentru un par uscat si degradat cu varfurile care se rup. Un tratament deosebit si prin modul lui de aplicare: prima parte din ritual este aplicarea unui tratament care este aplicat pe par pentru resuscitare inaintea samponului. 

Ce pot sa va spun e ca echipa noastra va asteapta in salon si va sta la dispozitie sa va rasfete in timp ce parul vostru primeste o noua viata. Va recomand cu mare drag sa apelati la expertii nostri Kerastase cand vine vorba de ritualurile de rasfat precum sunt cele de care v-am spus. Adrian Borza, Mihaela Kacso, Romina Sabou si Andra Rarau va vor trata intr-un mod exceptional.

Pana una alta eu va doresc o vara cat mai frumoasa si plina de bucurii.


Comments

comments

Lasa un comentariu