Tunsoarea Anului – The Shag

by edy posted 7 July, 2015 category Coafuri, Trends

Dupa cum v-am promis ultima data, revin cu un articol in care am sa va spun mai multe despre tendintele acestui sezon, ceea ce se poarta pe langa minunatul Bronde!

In timpul in care am lipsit din on-line sa stiti ca nu am pierdut timpul ci, ca de obicei, il folosesc constructiv. Am absolvit prima sesiune a unui modul de Coaching. Pentru cei interesati, pot sa va ofer¬†mai multe detalii, poate chiar sa va ofer o sesiune individuala de coaching. ūüôā

Tunsoarea Anului – The Shag

Dar sa revenim la tendintele acestui sezon si sa vorbim de aceasta data despre tunsoarea anului РThe Shag. Aceasta tunsoare, la fel ca si Pixie, a facut ravagii in lumea vedetelor si nu numai. Multe femei au inceput sa renunte la lungime in favoarea parului putin mai scurt, mai usor de aranjat, mai jucaus si cu mai multa personaliate. The Shag este o combinatie intre o tunsoare spre lung si un bob, este o tunsoare de lungime medie pana pe umeri. Textura ideala a acestei tunsori este usor ondulat, cu un aspect natural sau chiar usor ciufulit.
Daca ar fi sa vorbim despre culoarea ideala pentru aceasta lungime, am sa va dau numai vesti bune. The Shag arata bine cu orice culoare sau combinatie de culori, fie ca aveti parul blond, bronde sau intr-o combinatie usoara de culori calde.

Am sa las imaginile sa vorbeasca pentru ca ele fac mai mult decat o mie de cuvinte. Pana data viitoare eu va doresc o zi minunata si va asteptam cu mare drag in salon iar colegii mei va vor oferi mai multe sfaturi despre The Shag si nu numai!

Daca doresti sa ai o tunsoare inspirata din The Shag pot sa iti recomand cativa colegi carora le place aceasta lungime de par iar clientii lor sunt foarte multumiti. Ei sunt: Silvia Hamza, George Campean, Magda Apopii sau Alexandra Horvath.


Comments

comments

Lasa un comentariu