Tunsoarea Anului 2016

by edy posted 20 April, 2016 category Coafuri

Am petrecut o perioada destul de lunga realizand studii pe baza trendurilor. Am participat la training-uri internationale unde am studiat indeaproape trendurile date de designerii internationali. Am studiat revistele glossy si, nu in ultimul rand, am analizat vedetele de pe covorul rosu de la diferite evenimente mondene.

Anul trecut va povesteam despre tunsoarea care a inceput sa faca “ravagii” inclusiv in lumea vedetelor si anume – tunsoarea “the shag” (link articol: The Shag). Cu un sezon inainte, se purta LOB long bob, care a avut, de asemenea, mare succes. Iar in sezoanele precedente, bobul a fost in prim plan.

Banuiesc ca deja stii ce urmeaza. 🙂 Intr-adevar, dupa cum ai vazut si prin revistele glossy sau in lumea fashion, o combinatie intre cele doua tunsori (The Shag si LOB) este vedeta acestui sezon.

Tunsoarea este de lungime scurt spre mediu, pana la umeri, astfel ca, in momentul in care parul este ondulat, el se ridica usor de pe umeri. Este o tunsoare foarte jucausa si versatila in acelasi timp. Este fresh si este perfecta pentru sezonul cald, iti ofera posibilitatea sa il porti desfacut cat si sa il prinzi usor, daca iti este prea cald.

O tunsoare care este pusa in valoare de styling si, bineinteles, si de culoare. Parul usor ondulat, fie el mai glam sau mai rebel, a pus in evidenta aceasta tunsoare. Iar pentru un look cat mai deosebit, parul poate sa fie colorat in stilul bronde – despre care am mai vorbit in articolele precedente (o combinatie de maro cu blond, link articol aici: Bronde)

Ramane de vazut daca este lungimea cu care te-ai simti confortabil si, bineinteles, daca iti complimenteaza fizionomia (link articol: Despre Fizionomii).

Daca este tunsoarea care ti se potriveste sau daca ai nevoie de un sfat din partea noastra, te asteptam cu drag la salon!


Comments

comments

Lasa un comentariu